Kontakta oss!

Ring oss på telefon 036-169 169 eller använd formuläret nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ditt meddelande

Boka möte!

Ring oss på telefon 036-169 169 eller använd formuläret nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ditt meddelande

Det är vi som är

internetbyrån.se

Om oss

Beskriv dig själv med tre korta meningar. Det är nästan den värsta frågan många av oss kan få. Ändå ställer vi den vidare, till person efter person. Och eftersom du har klickat på länken hit, så förmodar vi att det är precis vad du undrar. Om oss.

På Effektid jobbar vi med dina pengar. Inte som en bank. Inte som en affär. Däremot ser vi det som vår största uppgift att investera dina reklampengar där de gör mest nytta.

På Effektid har vi under många år jobbat som mediebyrå, där vi har sett till att du har blivit synlig i de mest effektiva mediekanalerna.

Men det är nya tider. Google-tider, skulle vi kunna kalla det. Idag är Google den självklara vännen när vi behöver söka. Och när vi har sökt behöver vi hitta svar på det vi söker efter. Det kan vara kunskap, det kan vara motorolja, en gräsklippare, möbler eller en grävmaskinist. Huvudsaken är att vi får svar på våra frågor. För det är frågorna som gör att vi söker.

Idag är vi på Effektid en fullservicebyrå inom internetmarknadsföring (visst låter det både vackert och krångligt på samma gång?). Vårt uppdrag är att göra dig synlig för de som söker efter dina kunskaper, produkter och tjänster. Och uppdraget är att göra det så kostnadseffektivt som möjligt. Mest pang för pengarna helt enkelt.

boka mötekostnadsfritt

Vi som jobbar här

arrow

Johan Byrmo

Kundchef/Strateg
close
När jag inte umgås med min fru och våra två barn tillbringar jag gärna kvällarna med att finjustera mina egna hemsidor för att få bästa möjliga resultat på Google – idag den tveklöst mest använda sökmotorn i Sverige.Förutom mitt brinnande intresse för internet och familj spelar jag fotboll och gillar att grilla en riktigt go’ köttbit en härlig sommarkväll."
arrow

Peter Wik

Grundare och ägare
close
"Som ägare av ett företag gäller det att intressera sig för lite av allt, vilket inte betyder att jag kan allt – långt därifrån. Men jag är intresserad av varje enskild del av de processer vi arbetar med. Jag vill att allt skall vara intrimmat och väloljat för att våra kunder ska få maximal service.Sedan starten av Effektid har jag arbetat för att rekrytera personal i världsklass. Det är personalen som ÄR Effektid. Jag är idag både glad och stolt över att kunna konstatera att jag lyckats anställa några av marknadens främsta experter på sina områden. Ska man ta en plats i Effektids ”startelva” räcker det inte att, som jag, kunna lite av varje. Du måste ha spetskompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Just ordet ”utveckling” passar väldigt bra in på internetmarknadsföring. Få branscher, om någon, har utvecklats i samma takt. För oss som verkar i den gäller det att alltid vara beredda på snabba förflyttningar och förändringar i spelet.Effektid har varit med länge i branschen. Vi var först i Sverige med att erbjuda den oberoende tjänsten Mediekoordinering®. Effektids plats är just längst fram. Vi ska vara med och leda utvecklingen framåt och våra kunder ska få ta del av det senaste när det gäller teknik, kunskap och service.Internetmarknadsföring innehåller ord och fraser som få känner till. För oss i branschen är de en självklarhet, men för våra kunder rena grekiskan. Lägg då till att det inte är helt lätt att förstå vad som påverkar om webbsidan blir högt placerad på Google eller inte. Därför försöker jag hela tiden att tala på ett sätt som gör att våra kunder förstår vad vi säger. Kanske är jag som smålänning lite ”halvbonnig” (som vi säger här) men jag vill inte verka förmer än vad vi är. Inte gömma mig bakom en massa konstiga ord eller termer. Jag vill att du som kund ska förstå varför det är viktigt att synas på internet, hur du kan synas på internet och hur vi kan hjälpa dig med det.Kanske är det för att jag till vardags arbetar med den allra senaste tekniken som gör att jag på min fritid intresserar mig för äldre saker. Jag kör Harley-Davidson och en gammal Chevrolet Pickup från 1972. Jag lirar Countrymusik i bandet Backwood Station och använder gärna en gammal gitarr från Gibson eller Martin.Jag hoppas att vår webbplats skall informera dig på ett sätt som du förstår och att du känner dig välkommen att kontakta oss. Har du vägarna förbi vårt kontor i Jönköping är du alltid välkommen in på en kopp kaffe."
arrow

Raymond Håkansson

Säljare
close
arrow

Pernilla Wik

Back Office
close
"Back office – det är precis vad det låter som. Att backa upp kontoret är min uppgift. Jag ser till att resultatrapporter och andra listor hamnar på rätt ställe, att faktureringen sköts ordentligt och allt kontorsmaterial är inköpt och finns tillgängligt. Det är oftast jag som svarar i telefonen, så man kan säga att jag är Effektids röst utåt. I en tajt organisation, där alla har sina specifika uppgifter och ansvarsområden, är det viktigt att allt runt omkring funkar och det är där jag kommer in i bilden. Jag försöker skapa god stämning så att alla trivs för då vet jag att vi gör ett bra jobb och då blir våra kunder glada och nöjda. Själv blir jag väldigt nöjd när jag tränar. Att påta i trädgården och umgås med familjen gör mig också lycklig."
arrow

Filip Wessman

Webbutvecklare
close
arrow

Joel Sundström

Projektledare
close
arrow

Toni Subotin

Webbstrateg
close
arrow

Evelina Byrmo

Projektledare
close
arrow

Ulf Odencrants

Projektledare
close